Over latinnet

Latinnet is ruim tien jaar geleden gestart door een aantal enthousiaste Salseros om de activiteiten van lokale dansscholen en feesten op een heldere en overzichtelijke manier in beeld te brengen. Inmiddels is Latinnet met maandelijks gemiddeld meer dan 35.000 unieke bezoekers uitgroeid tot een toonaangevend en onafhankelijk landelijk platform waar liefhebbers van de Latincultuur in de breedste zin van het woord informatie kunnen vinden over uitgaan, artiesten etc. Latinnet stelt zich als doel om mensen die geïnteresseerd zijn in de Latincultuur met elkaar te verbinden en mensen de mogelijkheid te bieden om feesten te bezoeken en deel te nemen aan cursussen in door hem of haar gekozen regio('s). Dit doen we onder andere door een uitgebreide agenda te onderhouden van alle Latinactiviteiten in Nederland en België en door foto's van evenementen te maken en te plaatsen.

Van Latinnet naar LatinWorld.nl

Latinnet gaat in de toekomst verder onder de naam LatinWorld.nl. In dit nieuwsbericht vertellen we daar graag meer over....

Dashboard

Heb je als organisatie een vermelding op Latinnet, kan kun je events gratis aanmelden via het Dashboard.

Adverteren

We bieden de mogelijkheid aan organisaties zichzelf of hun evenementen te promoten. Klik hier voor meer informatie

Jouw bijdrage is welkom

Latinnet is een stichting die gedragen wordt door vrijwilligers. Wil je vanuit de passie voor de Latincultuur een bijdrage leveren aan Latinnet, dan ben je van harte welkom om ons team van vrijwilligers te versterken. Vanuit je kwaliteiten en ambities zoeken we naar een bij jou passend takenpakket. Wil je bijvoorbeeld foto's maken voor Latinnet of een recensie schrijven over evenementen, dan kunnen we je vrijkaarten bieden van evenementen. Ben je op de hoogte van Latinactiviteiten in jouw buurt, dan kunnen we je de mogelijkheid bieden om een regionale agenda bij te houden en aanspreekpunt te zijn voor jouw regio.


Copyright

Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Latinnet informatie over te nemen van de website van Latinnet of andere mediavormen van Latinnet.
Latinnet foto's zijn beschikbaar voor privé gebruik. Voor commercieel gebruik, gebruik in flyers, website en andere media, vragen we te overleggen met de betreffende fotograaf/fotografe.

De informatie op Latinnet komt grote delen tot stand door ingezonden informatie. Latinnet stelt zich niet aansprakelijk voor inbreuk voor copyright rechten. Mocht u informatie tegenkomen die op copyright rechten berusten, dan vragen we u contact met ons op te nemen zodat we er op toe kunnen zien dat de betreffende informatie van de website wordt verwijderd.

                                                                                           

Meer weten over Latinnet?

  » Algemeen  » Algemene voorwaarden  » Latin-Magazine  » Adverteren 

Contact met Latinnet

Je kunt contact met Latinnet opnemen door te mailen naar: latinnet@gmail.com.
Of bellen met 085-2738444 (lokaal gesprekstarief).

Ook kun je contact opnemen via:

https://www.facebook.com/latinworld.nl/

Stichting Latinnet
085-2738444 (lokaal gesprekstarief)
https://salsa.latinnet.nl/
Iban: NL16INGB0006207247
Kvk: 01123422
BTW nr: NL 818794926.B01
Post adres: Kuinrestraat 10, 3826 AG Amersfoort

Banners en flyers

Banners en beeldmateriaal van Latinnet en de Salsa App staan op: https://salsa.latinnet.nl/promotie.php

Like ons op Facebook

Social